efectes del Covid-19

Foment reclama «recolzament legal» per als sectors que han de continuar treballant

La patronal catalana reclama que no se sotmeti les companyies de serveis essencials a «impediments innecessaris»

GRAFCAT6663. BARCELONA, 01/04/2019.- El presidente de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre (c), junto a la vicepresidenta, Virginia Guinda (i), y el secretario, David Tornos (d), durante la presentación de las propuestas de carácter económico, fiscal y empresarial que la patronal catalana hará llegar a los principales partidos que concurren en las elecciones generales del 28 de abril. EFE/Alejandro García

GRAFCAT6663. BARCELONA, 01/04/2019.- El presidente de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre (c), junto a la vicepresidenta, Virginia Guinda (i), y el secretario, David Tornos (d), durante la presentación de las propuestas de carácter económico, fiscal y empresarial que la patronal catalana hará llegar a los principales partidos que concurren en las elecciones generales del 28 de abril. EFE/Alejandro García / Alejandro Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Foment del Treball reclama «flexibilitat» i «recolzament legal» per a les empreses de sectors considerats bàsics i essencials perquè puguin operar i treballar «en les condicions de màxima eficiència». En un comunicat i després de criticar la pressa de l’enduriment del confinament aprovat pel Govern, la patronal catalana reclama fins i tot «recolzament moral» per a les companyies i treballadors que han de seguir «al peu del canó».   

Notícies relacionades

«El compliment de les restriccions de mobilitat i l’enduriment del confinament per a tota la població serà possible si els sectors que continuen actius poden oferir la seva feina al conjunt dels ciutadans sense impediments innecessaris», afirma. Per això exigeixen a les autoritats «recolzament legal» i «flexibilitat» per treballar.

L’organització presidida per Josep Sánchez Llibre destaca que «totes les empreses dels sectors essencials i crítics seguiran treballant, i esquivant el Covid, perquè és el que toca fer pel país i és el que se’ls demana. De la mateixa forma que a molts d’altres se’ls demana que es quedin a casa i erradicar junts aquesta crisi sanitària al més aviat possible».