PEL CORONAVIRUS

La plataforma d'apartaments Badi ofereix 400 habitacions per allotjar professionals sanitaris

52888396 60

52888396 60 / PAU BARRENA (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso

Badi, la plataforma de lloguer d’habitacions a llarg termini, ha anunciat aquest dilluns la seva voluntat de destinar 400 habitacions per allotjar professionals sanitaris desplaçats a la ciutat de Barcelona per mitigar els efectes del Covid-19. Concretament, es tracta d’apartaments turístics procedents d’altres plataformes que per les circumstàncies actuals Badi ha reconvertit en lloguer de mitjana estada. Repartits en quatre edificis sencers i diverses vivendes individuals al centre de Barcelona, estaran disponibles durant tres mesos a la plataforma de

Notícies relacionades

Badi –amb contractes flexibles mentre duri l’emergència sanitària– per llogar de forma preferencial a professionals de la salut.

La companyia s’ha posat en contacte amb diversos hospitals i autoritats sanitàries de l’àrea metropolitana de Barcelona perquè puguin posar aquestes habitacions a disposició dels professionals mèdics desplaçats. Totes les vivendes compten amb el segell de qualitat de Badi Homes –la divisió de gestió professional de pisos compartits part de Badi–. Aquestes vivendes, reformades i moblades, ofereixen habitacions de lloguer amb serveis inclosos com gestió del lloguer (contractació i recolzament legal, cobraments i pagaments), gestió dels subministraments i serveis de valor afegit (neteja, internet d’alta velocitat, tovalloles i llençols o servei de bugaderia), entre d’altres.