Llançament

Vichy amplia la gamma de begudes funcionals amb dues noves referències

Activa d'Or i Dormi d'Or estimulen i ajuden a agafar el son respectivament

Els productes Vichy d'Or es comercialitzen a través de les farmàcies

zentauroepp52606195 vichy200304165157

zentauroepp52606195 vichy200304165157 / Jorge Gil

1
Es llegeix en minuts
Guillem Tapia

Vichy Catalan ha reforçat el seu catàleg de begudes amb propietats terapèutiques amb dues noves referències. Es tracta d’Activa d’Or i Dormi d’Or, dos productes que, com els seus noms deixen entreveure, estimulen i ajuden a agafar el son respectivament. Activa d’Or és una beguda que aporta un extra de magnesi, zinc i diverses vitamines a qui el consumeix, mentre que Dormi d’Or està elaborat amb extractes de rosella de Califòrnia i conté melatonina, un component que ajuda a dormir. En els dos casos, les begudes s’elaboren amb aigües minerals de Vichy Catalan i Font d’Or, entre altres ingredients.

«Dormi d’Or es pot escalfar fins a 60 graus centígrads i és recomanable prendre-se-la dues hores abans d’iniciar el son», comenta el Dr. Eduard Estivill, director de la Clínica del Son i col·laborador de Vichy. Estivill també ha volgut destacar que, malgrat que aquestes begudes són un bon complement, la clau per tenir un bon son rau en els hàbits quotidians. «Una bona alimentació i no utilitzar pantalles 2 hores abans d’anar-nos-en al llit són factors clau per dormir bé», assenyala el doctor.

Notícies relacionades

Amb aquestes dues noves referències l’empresa catalana ha ampliat la gamma de begudes funcionals fins als cinc productes. Anteriorment Vichy Catalan ja havia presentat Repara d’Or –regeneració de teixits, cabell i ungles–; Protect d’Or –protecció per a la pell– i Defens d’Or –reforç del sistema immunològic per combatre els símptomes del refredat i la grip comuna.

Tornada als orígens

Les begudes funcionals de Vichy Català –batejades sota el nom de Vichy d’Or– es venen en farmàcies, un canal de distribució gens desconegut per a la companyia. El Dr. Modest Furest, fundador de l’empresa, va començar a embotellar les aigües termals de Caldes de Malavella a finals del segle XIX per les seves propietats terapèutiques. Des d’aleshores les farmàcies han sigut un canal de venda habitual per als productes de Vichy Catalan.

Temes:

Alimentació