emprenedoria

Espanya, quart país europeu en empreses 'proptech'

Només el Regne Unit, França i Alemanya compten amb més de 287 'start-ups'

max car 1200

max car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Espanya és el quart país amb més ‘proptech’ a Europa amb 287 empreses, cosa que deixa clara la seva aposta pel canvi tecnològic», ha afirmat James Dearsley, l’‘influencer’ del sector tecnològic a escala mundial, durant el Fòrum Inmotecnia Proptech celebrat aquest dijous al World Trade Center de Barcelona davant de mig miler d’assistents.

Espanya només està per darrere del Regne Unit (832), França (519) i Alemanya (343), segons les dades ofertes per l’expert en la seva intervenció ‘Hi ha 8.000 negocis ‘proptech’ en 100 països al món’. Però l’activitat tecnològica relacionada amb el sector immobiliari és només una part de la gran transformació digital que viu el món i que descriu el canvi de mentalitat en les formes de consum del sud humà», ha afirmat Dearsley.

Notícies relacionades

Espanya supera altres països com Holanda (279), Suècia (195), Finlàndia (137) i Noruega (90). Per ciutats, Barcelona sobresurt en el total amb 101 empreses, seguida de Madrid (94), València (13), Alacant (11), Màlaga (10), Sevilla (8), Bilbao (7), Palma (7), Marbella (4) i la Corunya (4). Respecte al nombre d’esdeveniments immobiliaris, en el qual el ‘proptech’ ha sigut protagonista, Barcelona torna a liderar el rànquing amb un total de 93 i un impacte econòmic de 133 milions d’euros, seguida de prop per Madrid, amb 72 esdeveniments i un impacte econòmic de 144 milions.

Organitzat pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobliliària de Barcelona i el Consell General d’Agents immobiliaris d’Espanya, juntament amb les principals associacions professionals del sector immobiliari, l’esdeveniment compta amb la participació i l’assistència dels principals agents del ‘real estate’ espanyol.

Temes:

Startups