ESCOLES DE NEGOCIS

L'MBA de l'IESE, primer d'Espanya i quart d'Europa segons el 'Financial Times'

iese

iese

2
Es llegeix en minuts

L’IESE torna a col·locar el seu programa MBA de formació de directius com un dels millors del món en la classificació del ‘Financial Times’. Se situa en la primera posició del rànquing espanyol i en la quarta europea. A tot el món, l’MBA de l’IESE ocupa el lloc número 13.

La internacionalitat de l’MBA de l’IESE és un altre dels factors determinants per a la seva bona posició en el rànquing. Amb la possibilitat d’estudiar assignatures a l’estranger a Nairobi, Nova York, São Paulo i Xangai; l’IESE ocupa el número 4 en l’àrea de l’experiència internacional dels alumnes, i el número 14 en la mobilitat internacional dels seus estudiants. L’IESE Business School ocupa el primer lloc al món en responsabilitat social corporativa (RSC), una mesura del rànquing del FT que té en compte la quantitat de temps dedicat a RSC, ètica i temes socials en el programa MBA.

 

L’IESE és número 1 a Europa i 9 al món en la progressió professional dels seus alumnes. El 94% dels estudiants de l’MBA de l’IESE (dels quals hi va haver dades) van trobar feina o van acceptar una oferta de treball tres mesos després de la seva graduació; així com que l’augment salarial mitjana dels graduats 3 anys després de finalitzar l’MBA va ser del 119%.

Segons la professora Julia Prats, Associate Dean de MBA Programs: «L’MBA de l’IESE reafirma la seva posició com un dels programes més importants d’Europa i del món. El rànquing d’aquest any destaca de l’IESE és la primera escola de negocis del món en responsabilitat social corporativa gràcies als continguts que ofereix el nostre MBA sobre RSC, ètica, temes socials i mediambientals. Aquest rànquing destaca també el gran enfocament internacional del programa i el desenvolupament de la carrera professional dels nostres alumnes una vegada finalitzen l’MBA».

Notícies relacionades

El resultat d’aquest rànquing se suma a les últimes classificacions internacionals entre les quals destaca la primera posició mundial a Executive Education que l’IESE va assolir per cinquè any consecutiu.

Con més de 700 alumnes en l’actualitat, el MBA de l’IESE va néixer el 1964 i va ser el primer programa MBA de dos anys a Europa. Des del seu origen, ha comptat amb la guia i l’assessorament del Harvard-IESE Advisory Comitte. El 1980, el programa es va convertir en el primer MBA bilingüe al món.  Avui dia més del 85% dels alumnes que realitzen aquest programa són estrangers, tenen una mitjana d’edat de 29 anys i una experiència de 5. El programa compta amb mòduls internacionals als quatre continents, a Nova York, São Paulo, Xangai i Nairobi.

Temes:

IESE