projecte immobiliari

Bonavista Developments desenvoluparà un edifici d'oficines al 22@

La firma invertirà 40 milions d'euros en el projecte que tindrà 11.000 metres quadrats

cristobal-de-moura cw render

cristobal-de-moura cw render

1
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías

Bonavista Developments a través de Mitsubishi Estate London i Europa Capital han tancat la compra d’un terreny situat en ple districte del 22@ de Barcelona, concretament al carrer Cristóbal de Moura per construir un nou edifici d’oficines. Les dues companyies tenen previst invertir 40 milions d’euros en el desenvolupament d’un nou edifici, que comptarà amb 11.500 metres quadrats i la construcció del qual s’iniciarà el 2020. 

El nou immoble se sumarà a l’historial de desenvolupament d’Europa Capital a Barcelona, que inclou el WTC Almeda Park i els set projectes residencials que ha desenvolupat al costat de Bonavista Developments, incloent-hi Casa Burés a l’Eixample. El projecte es basa en la relació existent entre les dues companyies. Mitsubishi Estate és el principal accionista d’Europa Capital i conjuntament està en el procés de reunir una cartera de propietats a Europa. 

La consultora immobiliària Cushman & Wakefield, ha sigut l’encarregada d’assessorar el venedor de la propietat en l’operació. Per la seva banda, els compradors han sigut assessorats per la consultora immobiliària JLL i Uría Menéndez com a assessors legals.

Presència al districte tecnològic

Notícies relacionades

Jacinto Roqueta, soci de Bonavista Developments, ha comentat que la firma «està encantada per la confiança dipositada per dos grans inversors internacionals com Mitsubishi Estates London i Europa Capital en la construcció d’aquest projecte al 22@». Eusebi Carles, soci de  Cushman & Wakefield a Espanya ha assegurat que l’operació demostra una vegada més l’interès dels inversors i promotors internacionals per prendre posicions a Barcelona i, en particular, pel districte tecnològic 22@ que aglutina una part cada vegada més significativa de l’activitat registrada al mercat d’oficines de la capital catalana».

El districte terciari de Barcelona per excel·lència concentra en aquests moments l’interès més gran per part dels inversors immobiliaris. Durant el 2019, del total d’inversions realitzades a la capital catalana al sector d’oficines, gairebé el 60% es van concentrar a la zona del 22@ i al front marítim.