CIBERSEGURETAT

Indra adquireix SIA i crea el líder de serveis de ciberseguretat a Espanya i Portugal

indra

indra

1
Es llegeix en minuts

Indra ha adquirit SIA, una companyia especialitzada en serveis de ciberseguretat, amb què assegura que es consolidarà com a líder al mercat de la seguretat de la informació a Espanya i Portugal per volum de negoci en serveis de valor afegit. SIA té una base diversificada i estable de clients amb més de 10.000 projectes de seguretat i és el líder en solucions per al control d’identitat i de signatura electrònica.

La companyia espera el 2019 un marge sobre el benefici net d’explotació (ebit) del 9% amb ingressos estimats per sobre dels 60 milions d’euros, i un creixement acumulat anual de les vendes superior al 15% en els dos últims exercicis.

La relació entre el preu pagat i la previsió de benefici abans d’impostos i interessos (ebit) estimat de l’adquisició per al 2019, incloent-hi sinergies, és d’unes set vegades superior, segons càlculs d’Indra.

Indra ha ressaltat que la combinació dels seus negocis de ciberseguretat i de SIA es posiciona com una plataforma sobre la qual capitalitzar les bones perspectives d’aquest mercat, que és un sector en transformació, amb un alt nivell de demanda i en constant creixement (s’espera un increment a prop del doble dígit anual del mercat espanyol fins al 2023), i que, a més, es troba molt fragmentat en Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

Notícies relacionades

La nova entitat incorpora com a primer executiu Luis Álvarez per liderar la integració i el pla de creixement tant nacional com internacional per als pròxims anys. «La integració de SIA i el negoci de ciberseguretat d’Indra crea un líder especialitzat en aquest mercat, amb una oferta àmplia, integrada i amb una presència global que li facilita donar resposta a amenaces globals. La nova entitat estarà recolzada en un equip de més de 1.000 professionals altament qualificats i experts en ciberseguretat, conformats en equips especialitzats de consultoria en diferents àrees, molt complementaris», ha afirmat Cristina Ruiz, consellera directora general de Tecnologies de la Informació d’Indra.

«SIA i Indra compartim una mateixa visió del mercat de la ciberseguretat i tenim la voluntat i el talent per crear un líder global. La combinació de les dues organitzacions ens situa en una posició única al mercat per atendre les necessitats dels nostres clients i professionals», ha assenyalat, per la seva banda, el fundador de SIA, Enrique Palomares.

Temes:

Ciberatacs