Ocupació

L'empresa de lectura de comptadors Ullastres planteja un ERO de 131 acomiadaments

La companyia inicia les negociacions per reduir la plantilla a Barcelona, Còrdova, Granada, Jaén, Cadis, Tenerife, les Balears, Lleida i Saragossa

autonomo

autonomo / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’empresa de lectura de comptadors Ullastres ha plantejat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) que pot implicar fins a 131 acomiadaments. Així ho ha plantejat aquest dimarts als representants dels treballadors, en la primera reunió per negociar les condicions de l’acomiadament col·lectiu. Tal com han detallat fonts de CCOO, l’ajustament de plantilla afectarà els centres de Barcelona, Còrdova, Granada, Jaén, Cadis, Tenerife, les Balears, Lleida i Saragossa. El de la capital catalana serà el més damnificat.

Ullastres és una companyia multiserveis que treballa a tot Espanya gestionant, entre d’altres, campanyes d’operadores energètiques, principalment de llum i aigua. Segons consta en la pàgina web de la companyia, Ullastres gestiona més de 17.500 edificis i fa 10 milions d’inspeccions cada any. L’ERO que han començat a negociar les parts aquest dimarts arriba després que Ullastres perdés la gestió d’una campanya de distribució amb Endesa, tal com han comentat fonts sindicals. A Barcelona, el centre afectat està ubicat al polígon industrial de Montsolís, al barri de la Verneda.