ESTÀ DIVORCIAT

McDonald's acomiada el seu conseller delegat per lligar amb una treballadora

L'empresa prohibeix que els alts càrrecs mantinguin relacions amb altres treballadors

undefined50733237 file   in this wednesday  july 26  2017  file photo  mcdonal191103234208

undefined50733237 file in this wednesday july 26 2017 file photo mcdonal191103234208 / Richard Drew

1
Es llegeix en minuts

El conseller delegat de McDonald’s, Steve Easterbrook, ha sigut acomiadat per violar les polítiques de la companyia al mantenir una relació sentimental amb una treballadora que no va ser identificada, va informar l’empresa aquest diumenge.

El gegant de menjar ràpid va assenyalar que Easterbrook va mostrar una manca de judici, ja que la companyia prohibeix que els alts càrrecs mantinguin relacions amb altres treballadors, estiguin sota el seu comandament directe o no. Eastbrook, de 52 anys, està divorciat i amb fills, i la relació amb la seva companya va ser consentida, segons Business Insider.

Segons el mitjà especialitzat MarketWatch, Easterbrook va enviar un correu electrònic als treballadors en què va reconèixer la relació sentimental i va dir que havia sigut un error. «Atesos els valors de l’empresa, estic d’acord amb el consell directiu que és moment que me’n vagi», va afirmar en l’escrit.

McDonald’s va dir haver votat l’aprovació de la sortida d’Easterbrook divendres passat després de dur a terme una anàlisi detallada de la situació, mentre que els detalls econòmics de la seva indemnització es coneixeran dilluns amb l’enviament dels documents a les autoritats federals.

Un altre president

Després de l’acomiadament d’Easterbrook, el consell directiu de McDonald’s va nomenar com a nou president i conseller delegat Chris Kempczinski, que recentment ha estat al capdavant de McDonald’s USA i que ocuparà el nou càrrec de manera immediata.

Segons va dir en un comunicat el president del consell directiu de la companyia, Enrique Hernández, Kempczinski va ser una de les figures fonamentals en el desenvolupament del pla estratègic de McDonald’s i ha supervisat la transformació més completa de l’empresa als EUA de la història de la cadena d’hamburgueseries.

Notícies relacionades

«L’Steve em va portar a McDonald’s i va ser un mentor pacient que em va ajudar molt», va afirmar el nou conseller delegat sobre Easterbrook.

El ja antic directiu, de 52 anys, ocupava aquest càrrec a McDonald’s des del març del 2015, i sota la seva direcció les accions de l’empresa gairebé es van multiplicar per dos, tot i que el flux de visites als seus restaurants als EUA continua estancat.