trobada

El BBVA exposa el procés de digitalització als consellers regionals del banc

Carlos Torres es reuneix amb el president de la CEOE i el del Consell Coordinador Empresarial de Mèxic

zentauroepp50414820 economia  bbva191015172328

zentauroepp50414820 economia bbva191015172328

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del BBVA, Carlos Torres Vila, s’ha reunit amb els consellers assessors regionals del banc a Espanya; amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi, i amb el president del Consell Coordinador Empresarial de Mèxic, Carlos Salazar. Segons ha informat el banc, la setena reunió anual a l’auditori de Ciutat BBVA va comptar amb la presència dels consellers de tot Espanya i la participació d’una delegació de consellers assessors del BBVA a Mèxic.

Torres Vila ha analitzat la situació geopolítica internacional i la profunda transformació que està afectant tots els sectors, en particular el financer, així com els últims avanços de la transformació digital del banc. Durant la seva intervenció també va incidir en com està abordant l’entitat els reptes socials i mediambientals per contribuir a un món més sostenible i va destacar el «paper clau com a catalitzadors del canvi» que tenen les entitats financeres.

«La nostra estratègia estarà molt centrada a desenvolupar solucions que ajudin els nostres clients a mitigar l’impacte de la seva activitat, tant en el front mediambiental com en el social», ha afirmat.

Proposta de valor diferencial

També hi ha participat el conseller delegat del BBVA, Onur Genç, que ha assenyalat que, per fer front a desafiaments com l’actual escenari macroeconòmic, els baixos tipus d’interès i els nous competidors digitals, l’entitat ha d’oferir als seus clients «una proposta de valor diferencial que els ajudi a aconseguir els seus objectius de vida i de negoci».

El president de la patronal ha ressaltat el paper de les empreses espanyoles en el creixement de l’economia. «A Espanya, el 80% dels llocs de treball els creen les empreses privades. La inversió en innovació i la digitalització, dins un marc regulatori igual per a tothom, seran clau en el seu desenvolupament futur», ha assegurat.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Carlos Salazar ha apressat les empreses a construir credibilitat social per recuperar la confiança de la societat. «Som interdependents, no podem prosperar si la societat no prospera», ha advertit.

Junt amb Garamendi i Salazar ha compartit el debat la directora del BBVA Espanya, Cristina de Parias, que ha remarcat la importància dels consells assessors com a fòrums de debat sobre els aspectes socials i econòmics més rellevants de les diferents regions.

Temes:

BBVA