PATRONALS

Els màxims directius a Espanya de Carrefour i Nestlé s'incorporen al consell directiu d'Aecoc

1
Es llegeix en minuts

El director executiu de Carrefour España, Rami Baitiéh, i el director general de Nestlé España, Jacques Reber, s’han incorporat al consell directiu de l’Associació d’Empreses del Gran Consum (Aecoc), que integra màxims responsables de les principals companyies d’aquest sector. El consell directiu està presidit per Javier Campo, conseller de Bankia, i Ignacio González, conseller delegat de Nueva Pescanova, a la vicepresidència. El director general de la patronal és José María Bonmatí i el president d’honor és el president de Mercadona, Juan Roig. 

Baitiéh es va incorporar a Carrefour el 1995, companyia en la qual ha desenvolupat una llarga carrera professional en diferents països com França, Romania i Polònia, sempre amb una clara orientació cap al client. En els últims anys ha exercit com a director executiu a Carrefour a Taiwan i a l’Argentina, la seva última destinació, abans de ser nomenat director executiu a Espanya.

Notícies relacionades

Per la seva part, Jacques Reber va assumir la seva actual responsabilitat com a director general de Nestlé España el 2018. És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Ginebra i va entrar a Nestlé el 1990 com a auditor intern per posteriorment exercir diversos llocs de responsabilitat en la companyia als cinc continents.

El consell directiu d’Aecoc és l’òrgan de govern que té a càrrec seu la direcció, govern, administració i representació de l’associació. La patronal de gran consum treballa per ajudar les empreses espanyoles en la seva millora competitiva posant al seu abast plataformes per a l’intercanvi d’informació, bones pràctiques de gestió i plans de formació en àrees tan determinants com transformació digital, màrqueting, logística i transport o seguretat alimentària, entre altres.