ERO

L'empresa d'automoció TE Connectivity inicia l'acomiadament de 100 treballadors

La companyia dedicada a la producció de complements per a la indústria de l'automòbil comença un ERO per liquidar un quart de la seva plantilla

tyco

tyco

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa productora de complements per al sector de l’automoció TE Connectivity ha iniciat un procés d’acomiadament col·lectiu que pot afectar un centenar de treballadors de la planta de Montcada i Reixac. La companyia internacional acusa el mal moment que travessa a nivell general la indústria de l’automòbil i per això ha comunicat als treballadors aquest dilluns l’inici d’un expedient de regulació d’ocupació (ERO), segons ha fet públic CCOO en un comunicat.

L’antiga Tyco, que es dedica a la producció de connectors elèctrics i que ocupa 80.000 persones en plantes distribuïdes per 140 països de tot el món, té previst liquidar una quarta part de la seva plantilla a Montcada. Empresa i sindicats preveuen constituir en els pròxims dies la taula negociadora de l’ERO, i així començaria el compte enrere de 30 dies per negociar una sortida pactada al centenar de treballadors previst.