CONFLICTE

Vueling cancel·la 92 vols per la vaga d'Iberia a l'aeroport de Barcelona

En total hi haurà uns 14.000 passatgers afectats

los pilotos espanoles de ryanair amenazan con ir a la huelga / periodico

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Vueling, l’aerolínia més afectada per la nova vaga del personal d’Iberia  vaga Iberia  a l’aeroport de Barcelona, ha cancel·lat a última hora d’aquest dimecres un total de 92 vols per fer front a les incidències que poden causar les aturades del col·lectiu de 'handling' aquest divendres dissabte.

Segons ha pogut saber aquest diari, en total la firma ha cancel·lat 54 vols per a divendres, mentre que dissabte els vols anul·lats són 38. D’aquesta manera, hi haurà un total d’uns 8.000 afectats divendres, i 6.000 afectats dissabte.

La companyia es posarà en contacte amb els passatgers d’aquests vols per informar-los de la incidència i oferir-los canviar el seu bitllet, el reemborsament o si existeix un trajecte alternatiu.

Notícies relacionades

Sindicats i empresa s’han reunit aquest dimecres a Treball amb la mediació de la Generalitat a la recerca d’un acord, però la negociació ha acabat sense pacte per solucionar el conflicte, malgrat que l’aixecament de la vaga ha sigut molt a prop i fins i tot anunciat, en un primer moment, pels sindicats.

Tot i que aquest dijous s’arribés a un acord, els vols de Vueling ja han sigut cancel·lats de forma definitiva.