MODA

La italiana Velmar produirà i distribuirà peces de Custo a tot el món

La firma controla marques com Moschino, Ferreti, Pollini, Prada o Byblos

Els germans Dalmau continuaran com a responsables creatius a Barcelona, però la seu es traslladarà a Itàlia

zentauroepp32654975 barcelona 03 02 2016   entrevista con el dise ador custo dal161221140349

zentauroepp32654975 barcelona 03 02 2016 entrevista con el dise ador custo dal161221140349 / CARLOS MONTANES

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La companyia italiana Velmar, propietatd’Aeffe, s’encarregarà de produir i distribuir a nivell mundial les col·leccions d’home, dona, marroquineria, calçat i accessoris de la marca Custo Barcelona. Fonts de Custo Barcelona han precisat que els germans Dalmau continuaran sent els responsables creatius de la firma i lideraran un equip de joves dissenyadors des de Barcelona, tot i que la seu del grup es traslladarà a Rímini (Itàlia). Velmar controla marques com Moschino, Alberta Ferretti o Pollini. També gestiona Bluegirl, Prada, Ferré, Anna Molinari i Byblos.

Els principals països on es focalitzarà el desenvolupament de la marca seran els EUA, Europa i l’Àsia, a la Xina principalment. Els propietaris de Custo Barcelona creuen que aquest acord permetrà "fer créixer el projecte a nivell global" en l’operació "més gran d’expansió afrontada per la companyia", mentre que el director general de la firma italiana, Luca Gori, s’ha mostrat convençut que aquesta aliança és una "sòlida base per a un projecte de desenvolupament a nivell global".

Notícies relacionades

El primer fruit d’aquest acord de col·laboració es podrà veure en la New York Fashion Week i en la setmana de moda de Milà, on es presentarà una col·lecció càpsula per a la temporada primavera-estiu del 2020. 

L’operació ofereix una sortida airosa a l’ensenya Custo Barcelona, que podrà reforçar la imatge de marca en el futur. Les dificultats es van reflectir en el passat en el tancament d’algunes botigues, com la de la Rambla de Barcelona.