CANVI D'IMATGE

Desigual obre la seva nova botiga insígnia a BCN

La firma estrena imatge i manté l'aposta per les botigues físiques

desigual

desigual

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Desigual ha obert aquesta setmana la seva nova 'flagship' a Barcelona, transformant la que era una de les seves botigues principals de la ciutat en un espai que estrena la nova imatge de la companyia. El local, al número 17 de Portal de l’Àngel, és el primer que incorpora el nou logo –escrit al revés–.

Segons la cadena, la botiga està més pròxima al concepte de 'showroom’ que al de botiga convencional. El local compta amb una superfície d’uns 1.000 metres quadrats en dues plantes amb espais amplis i emprovadors dividits en dues cabines, que permeten compartir l’experiència de compra amb una altra persona.

L’oferta s’exposa amb models complets en maniquins que mostren com combinar els articles de la marca, en els quals guanyen protagonisme els complements, com ara motxilles, bosses i sabatilles esportives, que passen a ocupar tota la planta baixa de la botiga. Desigual se suma a la tendència imperant al sector de les cadenes de moda, pel que guanyen cada vegada més pes els complements en el compte de resultats. 

Notícies relacionades

Inclou com a novetat un espai dedicat a la creativitat anomenat Desigual Workshop, en el qual es podran personalitzar les peces i experimentar amb tècniques com ara brodats, la impressora digital, els pedaços i la pistola de pintura, entre altres. Aquesta és una altra línia mestra del futur de les cadenes de moda: la personalització creixent dels productes.

"Apostem per un espai experiencial, oferint una personalització més gran i una experiència de compra 100% Desigual" amb la creativitat amb un paper protagonista, ha afirmat el Chief Client Officer de la companyia, David Meire. L’aposta Desigual dona importància a les botigues, davant les apostes omnicanal que prefereixen reduir el nombre de punts de venda i donar prioritat a la venda 'online'.