AEROLÍNIES

Aeroméxico inaugura el vol directe entre Barcelona i Ciutat de Mèxic

La firma unirà les dues ciutats tres vegades per setmana

Aeroméxico inaugura el vol directe entre Barcelona i Ciutat de Mèxic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aerolínia Aeroméxico ha inaugurat aquest dimecres el vol directe entre Barcelona Ciutat de Mèxic, que operarà a partir d’aquest dimecres tres vols setmanals des del’aeroport  Josep Tarradellas-el Prat a la capital mexicana.

La capital catalana es converteix així en el cinquè destí de l’aerolínia mexicana a Europa i la segona a Espanya, i per cobrir la nova ruta internacional entre Barcelona i Ciutat de Mèxic utilitzarà la nova aeronau Boeing 787 Dreamliner.

Aquesta nova connexió forma part dels cinc objectius del pla estratègic del Comitè de Desenvolupament de Rutes, un ens que componen el consistori, la Cambra de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i Aena.

Notícies relacionades

El 2018, la connexió Barcelona-Ciutat de Mèxic va tenir un moviment de 90.000 passatgers indirectes, i s’espera que amb la posada en marxa d’aquesta ruta directa es faciliti el desplaçament als 24.000 mexicans que viuen a Barcelona i als més de 450.000 turistes que arriben des de Mèxic a Espanya cada any.

Segons dades de l’ajuntament, Mèxic és també el primer destí de l’exportacions de càrrega aèria des de Barcelona, que el 2017 van assolir les 3.752 tones, un 12% del total de les exportacions espanyoles, per valor de 1.338 milions d’euros.