assegurances

Mapfre obrirà obrirà 46 oficines a Catalunya fins al 2020

 

  / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mapfre invertirà 12 milions d’euros per obrir 46 oficines a Catalunya fins a l’any que ve. Gràcies a aquest pla d’expansió, la companyia d’assegurances preveu augmentar els seus clients a la comunitat en un 6%.

El director de Mapfre a Catalunya, Ricardo José Garzó, i el conseller delegat de Mapfre Iberia, José Manuel Inchausti, han explicat en roda de premsa el pla per créixer a Catalunya i augmentar un 2% els clients anualment, i assolir una quota de mercat de l’11% a la comunitat autònoma.

"Catalunya té una capacitat de creixement molt important, tant en el negoci digital com en el negoci tradicional. Barcelona ha sigut un barco insígnia en el terreny del denvolupament econòmic i volem ser presents en aquesta evolució que tindrà en els pròxims anys", ha dit Garzó.

Mercat d’assegurances

La companyia d’assegurances ha assolit a Catalunya un volum de primes de 200 milions d’euros en el primer trimestre de l’any, fet que suposa un creixement interanual del 10%.

En concret, del total de gratificacions, 50,1 milions d’euros s’han registrat en el negoci d’automòbils. D’altra banda, el valor de les assegurances de vida ha sigut de 47,2 milions, destacant en plans de pensions i productes d’estalvi.

El sector de la salut ha registrat un volum de primes de 41,2 milions d’euros després d’un creixement del 7,5%, amb més de 56.600 clients, i en el cas de les primes llars, Mapfre ha assolit els 16,9 milions d’euros.

Presència a Catalunya

Notícies relacionades

El director de la companyia assegura que vol oficines a tot Catalunya, on ja té oberts 352 locals. Dins de la província de Barcelona, pretén centrar-se en la zona alta, on actualment no té gaire presència. "La intenció no és cobrir una zona determinada sinó tenir una implantació territorial", ha afegit.

Aquesta estratègia s’emmarca dins d’un objectiu clar: guanyar presència a Catalunya. "El mercat de més competència en assegurances a Espanya és a Catalunya", segons Inchausti.