Patronal

La CEOE demana "lleialtat institucional" a la nova direcció de la Cambra

El president de la patronal, Antonio Garamedi, recomana a l'equip de Joan Canadell que "es dediquin a la feina que tenen encomanada i no a d'altres que no els corresponen"

garamendi

garamendi

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president de la Confederació Empresarial d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Antonio Garamendi, ha demanat "lleialtat institucional" al nou equip de la candidatura independentista que lidera la Cambra de Comerç de Barcelona. Així ho ha expressat el màxim mandatari de la patronal espanyola en un col·loqui organitzat pel Fòrum Alacant, en el qual ha recomanat als responsables de l’entitat barcelonina que "es dediquin a a feina que tenen encomanada i no a d’altres que no els corresponen".

Notícies relacionades

Per a Garamendi, "hi ha temes en la llei de cambres que són poc comprensibles" i, referent a això, ha dit que no comparteix "que a la Cambra de Comerç de Barcelona, el vot d’un autònom tingui el mateix pes que el de la Seat". A més, el dirigent dels empresaris espanyols ha inclòs el conflicte de Catalunya, al qual s’ha referit com a "problema intern del país", entre les qüestions per les quals els possibles inversors estrangers a Espanya "sempre pregunten.

Garamendi ha equiparat, d’aquesta manera, la situació catalana al deute de l’Estat, "que s’ha de tornar" i que "en un 70% està a mans estrangeres", com a preocupació principal dels empresaris d’altres països, segons la seva percepció.