RECONEIXEMENT EMPRESARIAL

Álvarez-Pallete, Belén Garijo i Álex Cruz opten al premi AED del 2019

Els primers directius de Telefónica, Merck Healthcare i British Airways són elegits finalistes en la modalitat Gran Empresa

El guardó inclou també les modalitats de Pimes i de 'start-up'

zentauroepp48279293 combo economia  elegidos los finalistas a los directivos del190522183938

zentauroepp48279293 combo economia elegidos los finalistas a los directivos del190522183938

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els primers executius de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, de British Airways, Álex Cruz, i de Merck Healthcare, Belén Garijo, han sigut seleccionats com a candidats per a l’edició del 2019 del premi del’Associació Espanyola de Directius (AED) en la categoria de Gran Empresa.

La terna d’executius ha sigut seleccionada pel jurat dels premis AED 2019 als Directius de l’Any, presidit per Isidre Fainé i format per representants de l’Associació i dels mitjans de comunicació.

El guanyador definitiu de la 27a edició d’aquest premi es decidirà mitjançant votació secreta entre els més de 2.000 socis d’AED, a partir de la terna proposada pel jurat. I serà conegut el dia 11 de juny, en el transcurs d’una gala.

Pimes i 'start-up'

De la mateixa manera, el jurat ha seleccionat tres directius candidats a la modalitatPimede premi i tres candidats més per a la modalitat 'Start-up'. També en cada una d’aquestes categories, el guanyador final del premi al Directiu de l’Any es decidirà mitjançant votació secreta entre els socis de l’AED i el seu resultat es farà públic l’11 de juny.

En la categoria de Pime, les persones candidates són Verónica Pascual, d’Asti Mobile Robotics; Enrique Silla, president de Jeanología, i Ángel Velasco, primer executiu de Torrons Vicens.

Els directius proposats per al premi en la categoria de 'Start-up' són Javier Arroyo, de Smartick; Antonio Quesada, d’Eyesynth i Laura Urquizu, de Red Points

Antecedents

Notícies relacionades

Els Premis AED van arrencar el 1992 i, segons la mateixa associació, tenen com a finalitat reconèixer els millors professionals de la direcció empresarial, remarcar els valors i principis ètics que han de guiar la seva actuació i posar de relleu la seva contribució al progrés de la societat

En la seva edició de l’any passat va resultar guanyador Francisco Riberas Francisco Riberas, president executiu de Gestamp, en la modalitat de Gran Empresa. En la modalitat de Pimes va ser premiada Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d’Holaluz. La modalitat de 'start-up', per la seva banda, s’estrena en l’edició del 2019.