VENDA D'EMPRESES

Nestlé negocia la venda de la seva divisió de productes dermatològics per més de 9.000 milions

Nestlé negocia la venda de la seva divisió de productes dermatològics per més de 9.000 milions
1
Es llegeix en minuts

La multinacional especialitzada en alimentació Nestlé ha iniciat un procés de negociacions en exclusiva amb un consorci inversor per vendre Nestlé Skin Health, la seva divisió de negoci dedicada a productes dermatològics. En un comunicat, la firma establerta a Suïssa ha anunciat que l’acord s’està negociant amb la firma EQT, una entitat propietat del fons d’inversió d’Abu Dhabi ADIA.

Notícies relacionades

El preu estimat per la companyia és de 10.200 francs suïssos (9.026 milions d’euros), tot i que encara no s’han acabat de definir els detalls. La companyia encara no ha decidit com utilitzarà els fons procedents d’aquesta venda.

Al final del 2018, Nestlé Skin Health va comptabilitzar una facturació de 2.800 milions francs suïssos (2.477 milions d’euros). Així mateix, compta amb més de 5.000 empleats a prop de 40 països. La transacció està subjecta a ser aprovada per les autoritats reguladores i ha de ser consultada amb els empleats. En cas que els dos processos es resolguin de manera favorable, Nestlé estima que la venda es formalitzarà en el segon semestre del 2019.

Temes:

Nestlé