LLEURE ELECTRÒNIC

Mediapro culmina la compra del 100% de la Lliga de Videojocs Professional

La LVP és un dels operadors de competicions de videojocs més grans del món

zentauroepp38771246 videojuegos barceloneando170614170359

zentauroepp38771246 videojuegos barceloneando170614170359 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Mediapro ha completat recentment la compra del 100% de Fandroid, propietària de la Lliga de Videojocs Professional (LVP). L’operació s’ha tancat per 22 milions d’euros.

La venda es va realitzar en dues parts, segons han informat la firma de capital risc Reus Capital Partners i Ticnova. La primera el 2016, en què Mediapro va comprar un elevat percentatge de la propietat de Fandroid i, al seu torn, va ampliar el capital per tenir el control de la companyia. Recentment, Mediapro ha comprat la totalitat de les accions.

Notícies relacionades

Fandroid, creada el 2009, és la impulsora de la Lliga de Videojocs Professional (LVP), actualment un dels operadors de competicions de videojocs més grans del món i l’organització més gran d’‘e-sports’ en llengua hispana. A través de les seves seus de Madrid, Barcelona, Buenos Aires, Bogotà, Mèxic i Londres es troba present a més de 30 països. LVP és l’organitzador, junt amb IFEMA Fira de Madrid, de l’esdeveniment més important d’Espanya d’esports electrònics: Gamergy.

Reus Capital Partners és un grup de tres empreses familiars que s’han unit per invertir en capital risc especialitzat en ‘start-ups’ digitals i que va sorgir del grup TICNOVA el 2013.