INFLACIÓ IMMOBILIÀRIA

Bankia ven a la firma de luxe Prada la seva sucursal a la 'milla d'or' de Madrid a un preu rècord

L'operació es tanca per 59 milions al pagar-se per primera vegada 100.000 euros per metre quadrat en la compra d'un local comercial

Tourists look at a city map in front of a Bankia bank branch in the Andalusian capital of Seville, southern Spain February 17, 2016. REUTERS/Marcelo del Pozo

Tourists look at a city map in front of a Bankia bank branch in the Andalusian capital of Seville, southern Spain February 17, 2016. REUTERS/Marcelo del Pozo / MARCELO DEL POZO (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Bankia ha venut a la firma italiana de luxe Prada una sucursal que té al carrer Serrano de Madrid, a la 'milla d’or' dels carrers comercials de la capital, per un import de 59 milions d’euros, un preu que implica la consecució d’un rècord històric.

Es tracta de la primera ocasió en què la compravenda d’un local comercial d’aquest tipus a Espanya arriba a la cota dels 100.000 euros per metre quadrat, segons va detallar l’entitat.

L’interès suscitat per l’immoble i l’atractiu que aquest mercat presenta per als inversors, ha portat que el banc rebés 20 ofertes de compra en el marc del procés competitiu amb què va abordar la compra a fi de "maximitzar" el preu de la venda.

Molt poca oferta

Notícies relacionades

L’"excel·lent ubicació" del local, al cor del barri de Salamanca i a escassos metres del passeig de la Castellana, l’escassetat d’oferta en aquesta zona i les característiques del local han impulsat la demanda i el preu de la transacció, segons va indicar Haya Real Estate, 'servicer' que ha gestionat la venda.

El local presenta una superfície de 908 metres quadrats, repartida en tres plantes. A més, compta amb una façana de "més de quinze metres" i set metres d’altura al carrer Serrano, que, segons l’esmentada firma immobiliària, li atorga una "posició privilegiada"