AEROLÍNIES

Level llança el primer vol directe entre Barcelona i Santiago de Xile

1
Es llegeix en minuts

El primer vol directe entre Barcelona i Santiago de Xile s’ha enlairat aquest diumenge de la capital catalana operat per l’aerolínia de baix cost i llarg recorregut Level, l’única que ofereix aquesta ruta sense escales.

El vol s’ha enlairat a les 11.05 hores de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat i ha sigut inaugurat pel director general de la companyia, Vincent Hodder, que ha explicat que esperen transportar al voltant de 2.000 passatgers mensuals en aquesta ruta.

El directiu ha assenyalat que Level oferirà inicialment el trajecte dues vegades per setmana, però la previsió és que a finals de juliol la freqüència augmenti fins als quatre vols setmanals, aconseguint, així, “democratitzar aquest viatge de llarg radi”.

Hodder ha afirmat que hi ha més demanda d’aquest vol a Xile que a Espanya per la rellevància de “les arrels històriques entre els dos països, la cultura i l’idioma”, però s’ha mostrat convençut que aquesta ruta incrementarà el nombre de visitants espanyols al país sud-americà.

El preu mitjà d’un bitllet d’anada de Barcelona a Santiago de Xile se situa en els 237 euros, tot i que, tal com ha assegurat el directiu, Level llançarà ofertes de fins a 169 euros per trajecte.

El juliol que ve l’aerolínia també té previst inaugurar una nova ruta entre Barcelona i l’Aeroport de Nova York (JFK), que començarà amb tres vols setmanals i preus a partir de 99 euros per trajecte.

El director executiu ha garantit a més que l’empresa té “molts més plans” per enllaçar Barcelona directament amb altres destinacions, entre les quals estan “investigant opcions a Àsia, Estats Units, el Canadà i Amèrica Llatina”.

Notícies relacionades

Level va començar a operar a l’Aeroport de el Prat el juny del 2017 i, des d’aleshores, ha transportat uns 500.000 passatgers amb una flota de tres Airbus A330-200, a la qual s’afegirà una aeronau més al llarg d’aquest any.

Els plans de l’empresa per a Barcelona inclouen augmentar la freqüència de vols a San Francisco, que al juliol s’incrementaran fins als tres trajectes setmanals, i mantenir els tres vols per setmana a Boston i els vuit a Buenos Aires.