campanya comercial

Liberbank posa a la venda 2.570 immobles amb descomptes de fins a un 50%

Hi ha més de 780 vivendes amb un preu inferior a 65.000 euros

liberbank

liberbank

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Liberbank i Haya Real Estate han posat a la venda més de 2.570 immobles amb descomptes de fins al 50%. La que han batejat com a 'Campanya març' i que durarà fins al 30 d’abril, inclou més de 780 vivendes que es poden comprar per menys de 65.000 euros, a més de garatges, trasters, naus industrials, locals i oficines.

Notícies relacionades

Els immobles s’ubiquen principalment en capitals de província, ciutats dormitori i petites poblacions. La majoria (46%) són per a ús residencial i es troben a Castella-la Manxa, amb 1.850 immobles, sobretot a Toledo, Ciudad Real i Albacete, mentre que a Cantàbria se n’ubiquen més de 180, amb una trentena a Santander.

Liberbank i Haya van subscriure l’agost del 2017 l’acord pel qual la companyia especialitzada en la gestió d’actius financers i immobiliaris va adquirir el 100% del capital de la filial del banc Mihabitans Cartera. A més, Haya, com a soci estratègic de Liberbank, gestionarà de manera exclusiva durant els pròxims set anys els actius immobiliaris adjudicats per l’impagament de deutes que es troben en el balanç de l’entitat financera.

Temes:

Liberbank