Troba el teu habitatge a barcelona

SECTOR IMMOBILIARI

MK Premium invertirà 30 milions d'euros a Espanya i Portugal

La patrimonial preveu obtenir un increment del 90% en el seu benefici

MK Premium s’ha especialitzat en l’adquisició d’edificis residencials.

MK Premium s’ha especialitzat en l’adquisició d’edificis residencials.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La immobiliària MK Premium realitzarà una inversió de 30 milions d’euros entre Espanya i Portugal, 15 milions destinats a cada país. En el seu nou pla de gestió empresarial, preveu un increment del 90% dels seus beneficis respecte als resultats de l’últim exercici, per assolir un total de quatre milions d’euros a finals d’any.

Daniel Leiva, soci fundador de MK Premium, patrimonial dedicada a la gestió d’actius immobiliaris, ha destacat que "aquest objectiu tan ambiciós obeeix al comportament alcista que ha tingut la companyia des de la seva constitució el 2012. Ens hem expandit a altres mercats, com el portuguès, per continuar creixent. Després dels bons resultats aconseguits en el passat exercici, amb un increment del 135%, confiem a complir amb les expectatives marcades i duplicar el nostre rendiment".

Noves inversions

Lisboa i Porto són les dues ciutats portugueses escollides per la companyia per a la inversió dels 15 milions d’euros. Daniel Leiva reconeix que "Portugal és un mercat que s’adapta perfectament al nostre negoci. Disposa d’edificis històrics, ubicats en zones cèntriques i que són una gran oportunitat d’inversió, per donar resposta al notable augment de la demanda de vivenda existent."

Espanya s’espera  un increment del 15% dels resultats. A l’àrea  metropolitana de Barcelona ha decidit centrar-se en els municipis de l’HospitaletSanta Coloma de Gramenet Badalona. Fa poc ha tancat una de les operacions més importants. Es tracta d’un emblemàtic edifici al carrer Milans, número 5, de Barcelona que té un valor de mercat de 3,8 milions d’euros per un total de 1.017 metres quadrats.

Notícies relacionades

Madrid vol seguir les mateixes estratègies a les zones de VallecasCarabanchel Mortalaz. "L’any passat vam iniciar la recerca de propietats en vertical a l’àrea metropolitana de Barcelona i ara impulsarem la mateixa estratègia a Madrid. Confiem a anunciar primeres adquisicions d’aquí poc", avança Daniel Leiva.

Una altra línia de negoci present és l’increment de propietats per a la gestió patrimonial en un 50%. Daniel Leiva ha explicat que “MK Premium torna als seus orígens ampliant la seva cartera patrimonial en un sector que es preveu que vagi reduint gradualment el seu creixement. Un estategia que no només durem a terme a Barcelona i Madrid, sinó que també a Porto."