Acabarà el 2020

La Roca Village prepara una reforma de 50 milions d'euros

La remodelació de l''outlet' de marques de luxe suposarà la creació de més de 170 llocs de treball, que se sumaran als 1.800 actuals

 

  / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Value Retail, la companyia propietària i operadora de La Roca Village, invertirà directament 50 milions, i indirectament uns altres 7, per remodelar la zona sud del centre, cosa que suposarà la creació de més de 170 llocs de treball. 

La remodelació de La Roca Village, l’‘outlet’ de venda de productes de marques de luxe de col·leccions anteriors, començarà en el primer trimestre del 2019, acabarà en l’últim trimestre del 2020 i suposarà la creació de més de 170 llocs de treball, que se sumaran als 1.800 actuals.

Les obres consistiran en la construcció d’un aparcament subterrani de 28.000 metres quadrats amb 942 places noves, i permetran adequar una àrea comercial i de restauració a la zona sud que millorarà els serveis disponibles.

Els serveis nous inclouen una renovada oficina de turisme, una àrea d’espera d’autocars, una zona de descans per a xofers, una oficina de devolució de Tax Free i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, a més d’una nova VIP Lounge.

L’àrea mantindrà l’estil arquitectònic actual i reproduirà una rambla d’una població mediterrània de principis del segle que desembocarà en una plaça convertida en escenari d’iniciatives relacionades amb la cultura i l’art.

Els clients, principalment turistes

El director general de Value Retail España, Michael Goldenberg, ha explicat que la remodelació pretén crear un entorn més acollidor, amb nous serveis i amb un nou espai que serà escenari d’iniciatives relacionades amb l’art, el talent i la creativitat.

Aquesta és la segona gran inversió de Value Retail a La Roca Village en els últims anys, després que el 2014 destinés 30 milions a una tercera ampliació a la zona nord i en millores en les infraestructures d’accés.

Notícies relacionades

La Roca va rebre el 2017 4,4 milions de visitants, el 60 % turistes internacionals, principalment de la Xina, Rússia, Corea del Sud i l’Orient Mitjà.

La Roca Village és un dels nou Villages europeus de The Bicester Village Shopping Collection i compta amb més de 140 botigues de les principals marques internacionals i europees de moda i objectes per a la llar, amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original, a més d’altres serveis com la restauració.