Telecomunicacions

Movistar llança Netflix només als paquets Fusión per 10 euros més

La plataforma de sèries en 'streaming' només es podrà contractar en els paquets Fusión Selección, Fusión Total o Fusión Total Plus

La teleco espanyola ofereix els paquets estàndard (HD i dues pantalles) i 'premium' (UHD i quatre pantalles) de Netflix per 10 i 13 euros més

netflix

netflix

2
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

Sis mesos després de l’anunci del president de TelefónicaJosé María Álvarez Pallete i Reed Hashtings, cofundador i delegat de Netflix, via vídeo a través de Twitter, Movistar començarà a oferir aquest dimarts 11 de desembre Netflix, però només a través dels seus paquets Fusión i amb un cost addicional d’entre 10 i 13 euros. Això sí, els nous paquets inclouran 1 giga més per cada línia mòbil existent i una línia mòbil addicional. 

D’aquesta forma, els clients de Movistar només podran contractar Netflix en la mateix interfície de Movistar si tenen o es donen d’alta en el pla Fusión SelecciónFusión Total i Fusión Total Plus i inclouen la modalitat X2 en qualsevol d’ells, que inclou el paquet Netflix Estándar HD per a dues pantalles per 10 euros més del preu habitual a Movistar i la modalitat 'X4' que suposa incloure Netflix Premium UHD per a quatre pantalles simultànies, per 13 euros més.

Preus

En l’actualitat, subscriure’s a Netflix a Espanya es pot fer a través de tres opcions: el paquet bàsic (7,99 euros), l’estàndard (10,99 euros), el ‘premium’ (13,99) i l’ultra (16,99); no obstant, Movistar només ofereix l’estàndard i el ‘prèmium’ per un euro menys del seu preu de mercat. 

A més, en el cas d’estar subjecte a algun tipus de promoció i voler integrar Netflix al paquet, la promoció desapareixerà i s’establirà el preu estàndard del paquet. No obstant, els que ja són clients de Movistar tindran una promoció especial que els permetrà accedir a Netflix durant tres mesos, sense cap cost; mentre que per als nous clients que vulguin contractar la nova modalitat Fusión Total Plus X2 (Fusió Total Plus amb Netflix integrat per a dues pantalles) –la més cara–tindran una promoció que durarà tres mesos a un cost de 85 euros, sense cap tipus de permanència.

Notícies relacionades

D’altra banda, per a aquesta integració es necessitarà un nou descodificador UHD, segons va afirmar en la roda de premsa de presentació la consellera delegada de Telefónica España, María Jesús Almanzor, que va xifrar el cost del nou dispositiu en 20 euros. La vicepresidenta de desenvolupament de negoci de Netflix per a EMEA, María Ferreras, va justificar la necessitat d’aquest nou dispositiu al ser "necessari que sigui prou potent" per poder visualitzar correctament UHD i 4K.   

Entre els avantatges de l’acord per als clients, la més ressenyable és la possibilitat de tenir integrats tots els continguts de Netflix i Movistar en una mateixa interfície, així com el fet de realitzar el pagament en una mateixa factura. Per a aquells clients que ja compten amb les dues 'televisions’ el traspàs serà automàtic i mantindran el mateix compte, contrasenya i històric de sèries.