Banc alemany

La Policia registra oficines del Deutsche Bank per sospites de blanqueig

Aquest cas està relacionat amb els 'papers de Panamà', en què l'entitat va poder ajudar clients en paradisos fiscals

A statue is pictured next to the logo of Germany’s Deutsche Bank in Frankfurt, Germany, September 30, 2016. REUTERS/Kai Pfaffenbach

A statue is pictured next to the logo of Germany’s Deutsche Bank in Frankfurt, Germany, September 30, 2016. REUTERS/Kai Pfaffenbach / KAI PFAFFENBACH (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Policia alemanya ha registrat les oficines del Deutsche Bank per sospites de blanqueig de diner, segons ha informat aquest dijous la Fiscalia de Frankfurt a mitjans alemanys.

La investigació s’ha realitzat a les oficines del banc privat comercialmés gran d’Alemanya a Frankfurt, Eschborn i el municipi de Groß-Umstadt, que també es troba a l’estat federat de Hesse.

Notícies relacionades

En el registre hi han participat uns 170 empleats de la Fiscalia de Frankfurt, de l’Oficina Federal d’Investigació Criminal, inspectors fiscals i de la Policia.

Aquest cas està relacionat amb les dades proporcionades pels 'papers de Panamà', que van aixecar les sospites que el Deutsche Bank podria haver ajudar clients a crear empreses tapadora en paradisos fiscals.