col·loqui

Debat organitzat per BBVA OpenMind i El Periódico sobre la feina en l'era digital

open-mind

open-mind

1
Es llegeix en minuts

Alison Maitland i Rafael Domènech seran els ponents del col·loqui organitzat per BBVA OpenMind i El Periódico que tindrà lloc dimecres vinent 28 de novembre a les 18:30 hores. El debat se celebrarà a la seu del BBVA situada a la plaça d’Antoni Maura, 6, de Barcelona.

Maitland és autora i conferenciant especialitzada en lideratge, en diversitat i en el nou món laboral. Per la seva part, Domènech és responsable d’Anàlisi Macroeconòmica BBVA i professor d’Economia a la Universitat de València.

Notícies relacionades

Els lectors poden reservar una plaça per assistir al debat, titulat El futur de la feina en l’era digital, enviant un correu electrònic a la direccióbbvaopenmind@elperiodico.como trucant al telèfon 93 159 40 40. Les reserves s'adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

La directora adjunta d’El Periódico,Olga Grau, serà la moderadora de la xerrada iEnric Hernàndez, director del diari, serà el que posarà punt final a l’acte a les 20.00. La trobada també servirà per presentar el llibre La era de la perplejidad, que es potdescarregar gratuïtamenta la web de BBVA OpenMind.