instal·lació fallida

El Suprem també estima un recurs del Govern pels pagaments al Castor

La resolució se suma a la de la setmana passada per una denúncia de Cecot, que obliga a tornar als consumidors de gas els càrrecs al rebut del 2015

1
Es llegeix en minuts

El Tribunal Suprem ha estimat un recurs presentat per la Generalitat i ha dictaminat que els consumidors de gas no hauran d'assumir els costos vinculats al manteniment i operativitat del magatzem Castor corresponents a l'any 2015.

"Això significa que els consumidors i usuaris de gas no hauran d'assumir els prop de 18 milions d'euros generats pel magatzem de gas aquell any en despeses de manteniment i operativitat", explica la Conselleria d'Empresa i Coneixement en un comunicat.

Notícies relacionades

La decisió del Suprem va en línia de la resolució resolució que es va fer pública el 15 de novembre passat, en la qual donava la raó a la patronal catalana Cecot, que també havia recorregut l'ordre ministerial que establia els peatges d'accés a les instal·lacions gasistes.

La Generalitat també ha impugnat les ordres de peatges i cànons de gas corresponents als anys 2016, 2017 i 2018, igual com la Cecot.