SECTOR VITIVINÍCOLA

El grup Juvé & Camps compra un celler a Ribera del Duero

El celler està a uns 850 metres d'altitud

torres-de-anguix 1

torres-de-anguix 1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup Juvé & Camps, propietari de firmes com l’homònima Juvé & Camps i Primeras Marcas, consolida l’aposta pel seu projecte vitivinícola amb la  compra del celler burgalès Torres de Anguix, a la D.O. Ribera de Duero. Amb aquesta operació, la companyia es preveu assegurar l’aprovisionament de raïm de gran qualitat per a l’elaboració de vins d’altura, de producció molt limitada, sota aquesta prestigiosa denominació.

Torres de Anguix, el celler acabat d’adquirir va ser fundat l’any 2000 i es troba a la poblaciód’Anguix, a uns 850 metres d’altitud, situada en una de les zones vitícoles més valorades de la ribera burgalesa. Compta amb al voltant de 50 hectàrees de vinya de tinta del país situades en un radi màxim de 3 km entorn del celler, que produeixen vins intensos i elegants amb una gran capacitat d’envelliment.

Per a Joan Juvé, president del grup Juvé & Camps “la compra d’aquest celler dona resposta a l’interès que hem tingut sempre per ampliar les propietats vitivinícoles a altres zones més enllà del Penedès, on durant dècades ens hem dedicat a la viticultura”.

Així mateix, Meritxell Juvé, consellera delegada, ha ressaltat que “l’objectiu és elaborar en un futur pròxim, vins de la màxima qualitat sota la denominació d’origen Ribera del Duero; un projecte que ens il·lusiona i al qual donarem continuïtat gràcies a l’experiència acumulada per part de tot l’equip humà al llarg d’aquests anys.”

Notícies relacionades

Aquesta incorporació atorga al grup una posició privilegiada dins del sector de begudes ‘Premium’, consolidant el projecte vitivinícola iniciat al Penedès el 1921 amb l’elaboració i lideratge de caves Gran Reserva i complementat el 1986 amb la creació de Primeras Marcas, companyia que té una àmplia cartera de referències de primer nivell internacional.

En paral·lel a la seva estratègia de diversificació, el grup busca ser una referència a escala mundial tant en l’elaboració com en la distribució de productes vitivinícoles. Actualment, la marca Juvé & Camps té presència a més de 60 països, entre els quals destaquen els Estats Units, el Canadà, el Regne Unit, Noruega, el Japó, el Perú i Colòmbia. 

Temes:

Consum