Petita i mitjana empresa

Josep González, president de la Pimec fins al 2022

L'absència de candidatures alternatives allarga el mandat de González quatre anys més i superarà, al finalitzar-los, tres dècades al capdavant de la patronal catalana de la petita i mitjana empresa

pimec

pimec

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto

Josep González ha sigut reelegit de forma automàtica i sense votació com a president de la Pimec, la principal patronal catalana de la petita i mitjana empresa, fins a l’any 2022, segons ha confirmat aquest dimarts l’entitat en un comunicat. Atesal’absència de candidatures alternatives, la junta electoral de l’organització ha omès el procés de votació i confirma la prolongació del veterà president, que amb 73 anys encara quatre anys més al capdavant de l’entitat. En cas d’esgotar el seu mandat, González sumaria 31 anys al capdavant de la Pimec.

Aquest nou mandat de Josep González comença amb tres objectius en què s’ha d’aprofundir. D’una banda, la patronal de la petita i mitjana empresa catalana pretén impulsar la reconversió digital entre els afiliats, amb el repte de les dificultats en el finançament i la necessària col·laboració entre entitats per poder competir al ritme de les grans empreses. 

L’executiu de González també es marca l’objectiu de potenciar la formació professional i vetllar per la reactivació i dotació pressupostària del Pacte Nacional per la Indústria, una cosa que l’acabat de reelegir president va traslladar personalment al president de la Generalitat, Quim Torra, en la seva primera reunió amb els empresaris.

Notícies relacionades

Així mateix, el president de la Pimec també vol culminar el pla estratègic de l’organització per al període 2016-2020, que preveu les metes de créixer en socis, representativitat i serveis.

Els noms i càrrecs que formaran l’equip de González començaran a delimitar-se en la pròxima junta directiva de l’entitat, formada per 85 empresaris i empresàries, que celebrarà la seva primera reunió el26 de juny per escollir els vicepresidents i membres del comitè executiu, així com els presidents i presidentes de les diferents sectorials, territorials i comissions de treball.