moviments accionarials

Abertis col·loca el 4,1% de Cellnex per 213,2 milions

L'operació facilita l'entrada dels Benetton en l'operadora d'antenes de telecomunicacions

cellnex

cellnex

1
Es llegeix en minuts

Abertis ha col·locat el 4,1% de Cellnex per 213,2 milions d’euros. El preu per títol en la col·locació accelerada ha sigut de 22,45 euros.

L’operació s’emmarca en la presa de control d’Abertis perACS  i Atlantia. La concessionària espanyola ha realitzat una “col·locació accelerada” privada entre inversors qualificats d’un paquet de 9,499 milions d’accions de Cellnex Telecom, representatives d’un 4,1% del seu capital social.

La transacció facilita l’entrada de la família Benetton a Cellnex, amb el 29,9%. Després d’això, Abertis deixarà de tenir participació en l’operadora d’antenes de telecomunicacions, en què comptava amb el 34%. 

Notícies relacionades

Mediobanca ha sigut l’entitat directora de la col·locació. L’acord subscrit entre ACS i Atlantia per prendre el control d’Abertis establia que la companyia italiana tindria dret a comprar la participació de la concessionària a Cellnex.

A mitjans d’abril, Atlantia va decidir vendre el 29,9% de Cellnex a la societat Edizione, propietat de la família Benetton, el seu accionista de referència, per 1.489 milions d’euros. La col·locació d’aquest 4,1% evita que Edizione hagi de fer una opa sobre el 100% del capital de Cellnex, ja que no arriba al 30%, com estableix la llei.