Sector aeri

Norwegian rebutja dues ofertes d'IAG per "insuficients"

El grup empresarial, en el qual s'inclou Iberia, pretén aconseguir la totalitat de l'aerolínia noruega

norwegian

norwegian

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El consell d'administració de Norwegian ha rebut dues ofertes de compra per part del grup IAG, del qual formen part Iberia, Vueling i British Airways, però les ha rebutjat al considerar que infravaloren la companyia aèria noruega i les seves perspectives de futur, segons ha informat aquest divendres l'aerolínia.

Les dues ofertes, dirigides a la compra de la totalitat del capital de Norwegian, van ser revisades pel consell d'administració juntament amb els assessors financers i jurídics de la companyia noruega i rebutjades per unanimitat.

Segons Norwegian, el consell d'administració "continua plenament compromès amb l'execució de la seva estratègia establerta".

IAG ha confirmat aquest mateix divendres contactes amb Norwegian, tot i que únicament ha concretat que no s'ha arribat a cap acord. El grup empresarial havia adquirit el 12 d'abril passat un paquet accionarial d'un 4,61% de la companyia noruega, una inversió minoritària que pretenia "establir una posició des de la qual iniciar converses amb Norwegian incloent-hi la possibilitat de formular una oferta d'adquisició sobre la totalitat" de l'aerolínia.

Notícies relacionades

L'amo de la companyia, Bjørn Kjos, va rebutjar, en declaracions al diari noruec ‘Dagens Næringsliv' fa unes setmanes, coincidint amb la celebració de la junta anual d'accionistes, la possibilitat de desfer-se de l'empresa

. "No he pensat a vendre. Està bé que la gent vulgui comprar accions, és una empresa seriosa. Totes les aerolínies que tenen diners per comprar han estat interessades a entrar a Norwegian", va afegir Kjos llavors.

Temes:

Norwegian Iberia