MOBILITAT

Seat llançarà una bicicleta urbana amb la marca Cupra

El nou vehicle serà desenvolupat en col·laboració amb l'estudi italià Fabike

zentauroepp43048991 seat fabike cupra180423185725

zentauroepp43048991 seat fabike cupra180423185725 / SANTIAGO GARCES

1
Es llegeix en minuts

La firma automobilística Cupra, pertanyent a Seat, ha presentat una bicicleta d'ús urbà de la mà de l'estudi italià Fabike, segons ha assegurat la marca, que llançarà el vehicle en els seus concessionaris a finals d'aquest any. Muntades a mà i amb més de 100 peces, les noves Fabike Cupra necessiten de mitjana prop de quatre hores per ser acoblades. El model inclou manillar de competició, frens de disc hidràulics i corretja de transmissió d'una velocitat, així com quadro de fibra de carboni.

Amb el llançament de la Fabike Cupra, la companyia compleix el seu propòsit de crear un món al voltant dels seus cotxes, i per això col·labora amb diferents estudis per dissenyar i construir col·leccions limitades que reflecteixin el caràcter, l'actitud i els valors de la marca.

Sota aquesta premissa, i amb l'objectiu de transmetre el seu compromís amb l'artesania, l'alta qualitat i la individualització, la firma esportiva repetirà aquesta estratègia durant els pròxims mesos, associant-se amb diferents estudis i tallers per a la creació de nous productes Cupra.

Productes de Cupra

"Aquest primer projecte que presentem posa de manifest la nostra aposta per crear una identitat pròpia entorn a Cupra. Per fer-ho, en els pròxims mesos desplegarem una sèrie de productes exclusius que comptin amb l'aura de la marca i se sumin a l'esperit Cupra", ha destacat el director d'Estratègia, Desenvolupament i Operació de Negocis de Cupra, Antonio Labate.

Notícies relacionades

"Quan vam conversar amb Cupra, ens van demanar fer alguna cosa estimulant: convertir el nostre producte en una cosa encara més única, exclusiva i sofisticada. Per fer-ho portem a terme un important procés d'investigació amb l'objectiu d'aconseguir una combinació singular de colors i materials, com el coure i la fibra de carboni", ha assenyalat el fundador de Fabike, Fabio Putzolu.

Cupra oferirà les noves bicicletes en els seus concessionaris a partir de finals d'aquest any. Els models també estaran disponibles a les botigues Fabike. 

Temes:

Seat