tecnologia

El congrés de videojocs Gamelab es queda a Barcelona

La cita va perillar pel bloqueig de subvencions

34506069 59

34506069 59 / MONICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El congrés internacional de videojocs Gamelab finalment es queda a Barcelona. La celebració d'aquesta cita de referència dels desenvolupadors de videojocs va perillar al bloquejar-se part de les ajudes que la cita rebia. Altres ciutats com Madrid s'havien postulat per acollir aquest congrés. 

L'organització de la fira ha anunciat aquest dijous que el congrés se celebrarà finalment del 27 al 29 de juny a l'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat (on es van celebrar les seves últimes edicions). Gamelab 2018 té finalment el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de l'Hospitalet, el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i l'Ajuntament de Barcelona. 

Com cada any, Gamelab reunirà destacades figures de la indústria del videojoc, i dedicarà un ampli espai perquè professionals independents, startupsi empreses puguin mostrar els seus nous projectes davant una audiència especialitzada de professionals, mitjans i potencialspartnersi inversors, a més de realitzar networking

Comitè d'experts

Notícies relacionades

Gamelab ha anunciat també que comptarà amb un comitè de grans experts mundials com a novetat en la seva 14a edició. Estarà compost per figures de “màxim prestigi, que consolidarà l'equip directiu”. Aquest comitè l'integren Mark Cerny (arquitecte en cap de PlayStation4), Rami Ismail (Creador Vlambeer, referent de la indústria independent), Mike Sepso (VP Activision Blizzard), David Helgason (Fundador de Unity Technologies), Dean Takahashi (periodista de referència en noves tecnologies) i Ian Livingston (Tomb Raider).