Al 3,1%

Catalunya, la segona comunitat autònoma que més creixerà el 2018

L'últim informe del Centre de Predicció Econòmica estima que Aragó serà l'autonomia que més creixerà, al 3,3%, i les Canàries, la que menys, a l'1,9%

puerto

puerto / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

AragóCatalunya Múrcia seran les tres comunitats autònomes que més creixeran l'any 2018, segons l'últim informe del Centre de Predicció Econòmica (Ceprede) publicat aquest dijous. La primera ho farà al 3,3%, mentre que les altres dues s'estima que ho faran al 3,1%, per sobre de la mitjana espanyola.

Notícies relacionades

Ceprede xifra en el 2,7% el repunt mitjà de l'economia nacional, per sobre del qual estaran les tres comunitats citades, així com Andalusia (3%), les Balears i Galícia (les dues amb el 2,8%). Contràriament, per sota de la mitjana se situen la resta de comunitats, que es concentren especialment en el rang d'entre el 2,1% i el 2,6 %.

La menys dinàmica serà les Canàries, amb un creixement de l'1,9%, i Castella i Lleó i la Rioja, que voregen el 2%. Ja en el 2,1% es col·loquen Extremadura, Astúries, Cantàbria, mentre que el País Basc i Navarra pujaran fins al 2,4%. El País Valencià i Castella-la Manxa ho faran fins al 2,5%, i Madrid fins al 2,6%.