NOU ARTICULISTA

Jordi Sevilla se suma a l'elenc de columnistes d'EL PERIÓDICO

L'exministre socialista firmarà cada diumenge una tribuna, amb el títol 'Horitzons', en què analitzarà l'economia

zentauroepp42453929 economia  jordi sevilla180309132758

zentauroepp42453929 economia jordi sevilla180309132758 / PEPE VILLOSLADA

1
Es llegeix en minuts

Nou fitxatge a EL PERIÓDICO. Jordi Sevilla, exministre d’Administracions Territorials del 2004 al 2007 i actual vicepresident de Llorente & Cuenca, comptarà amb una tribuna cada diumenge anomenada Horitzons a la secció d’Economia d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA en què analitzarà l’actualitat econòmica i financera.

Sevilla, que debutarà aquest mateix diumenge, se suma d’aquesta manera a l’elenc de prestigiosos columnistes i articulistes que formen part del diari, com José Antonio Zarzalejos, Jordi Évole, Ana Pastor, Xavier Sardà, Joan Tapia, Xavier Bru de Sala, Antonio Franco i Milena Busquets, entre altres.

L’exministre pertany al Cos Superior de Tècnics Comercials i Economistes de l’Estat. Ha exercit  diferents càrrecs a l’Administració, com el de cap de Gabinet del ministre d’Economia i Hisenda (1993-1996). Després va ser nomenat ministre d’Administracions Públiques (2004-2007), amb José Luis Rodríguez Zapatero de president. Durant el seu mandat va aprovar la llei d’administració electrònica i l’Estatut Bàsic del Treballador Públic.

Docència

Notícies relacionades

També va ser 10 anys diputat, portaveu d’economia al Congrés i president de la Comissió del Canvi Climàtic a la cambra baixa. El 2009 va abandonar el seu escó per treballar durant sis anys com a senior counselor de PwC, des d’on va assessorar empreses i administracions i va dirigir el projecte España 2033.

El juliol del 2015, Jordi Sevilla va ser nomenat responsable de l’equip econòmic del candidat socialista a la presidència del Govern, tasca que va desenvolupar fins al setembre del 2016. L’exministre ha sigut professor a l’EOI i a l’Institut d’Empresa (IE). Els seus últims llibres són Seis meses que condujeron al rescate, Para qué sirve hoy la política i La economía en dos tardes