Anar al contingut

Patrocina:

Construir vivendes 3.0

La immobiliària Corp posa en el mercat l'última generació de pisos que incorporen les tecnologies domòtiques

Max Jiménez Botías / Barcelona

zentauroepp40585305 barcelona 18 10 2017 expositores en la inauguraci n del s171018132756

JOAN CORTADELLAS

La promotora immobiliària Corp preveu haver entregat a finals d’aquest any 2017 un total de 496 vivendes, corresponents a nou promocions localitzades a Barcelona, a l’àrea metropolitana i en poblacions adjacents i tancar l’exercici amb més de 750 vivendes en construcció. Es tractarà de les primeres entregues de la fase 3.0 de la companyia fundada el 2008 –en plena crisi del sector–, en què la firma aposta per la vivenda que s’adapta a l’entorn, incorpora els avanços en domòtica i innovacions tecnològiques. «Són les vivendes del futur», explica Joan Carles Sánchez Salinas, director de relacions institucionals de la immobiliària.

Corp ha acumulat sòl: disposa de gairebé 500.000 metres quadrats en què preveu l’inici de 3.300 vivendes entre els anys 2018 i el 2019 i es consolida com a líder en el mercat de la promoció a Catalunya, on concentra tota la seva activitat. La companyia va néixer el 2008 per al desenvolupament d’alguns sòls del Banco Santander. Des d’aleshores ha construït 2.500 vivendes dins d’un model de construcció personalitzat. Més de 1.800 d’aquestes vivendes s’adapten a la demanda dels seus propietaris finals.

Entre els anys 2017 i el 2018, les entregues superaran les 900 vivendes. «La companyia treballa amb l’objectiu d’implantar un canvi en la indústria de la construcció i la promoció immobiliària oferint vivendes de qualitat a preus adequats per a la majoria de la població», ha destacat Sánchez. Les primeres de les noves promocions són Els Miralls de Sant Just Desvern (220 vivendes) i Nou Centre al Masnou (150 pisos). Aquestes vivendes compten amb dispositius de climatització digital, videoporter i videovigilància a través de wifi. Les diferents habitacions incorporen preses de Bluetooth i UBS, persianes i cortines elèctriques amb control remot, ascensors amb gestió intel·ligent i un sistema de memòria integrat per al reconeixement des dels diferents accessos a l’edifici. «Hem superat el 80% de les reserves només en vuit setmanes després de l’inici de la comercialització», afirma Sánchez.

Fins ara Corp havia centrat la seva activitat a Barcelona i l’àrea metropolitana, on ha estat comprant sòl. D’aquest període té en marxa dos dels projectes més significatius: diverses promocions a Can Batlló i el desenvolupament del sòl que ocupaven les antigues instal·lacions de Cobega al barri de Sant Martí, de Barcelona. Però la immobiliària ha començat a operar fora de Barcelona el 2017. Té en marxa a Girona dues promocions que es construiran en dues fases. 

0 Comentaris
cargando