activitat comercial

Deutsche Bank inverteix 32 milions en la remodelació de Diagonal Mar

Reduirà l'espai destinat a oci i amplia la tercera planta per a activitat comercial

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Deutsche Bank invertirà 32 milions d'euros en una reforma integral del centre comercial de Diagonal Mar, que va comprar l'any passat per 493 milions d'euros, segons fonts del complex comercial. El centre es proposa reduir els cines a la meitat i guanyar 5.000 metres quadrats per a espai comercial. Actualment el complex ja està immers en obres i disposa de totes les llicències necessàries per començar a donar forma a aquesta nova zona del centre comercial.

La primera fase de l'obra serà convertir la tercera planta del complex, fins ara destinada només a oci, en una planta més per a 'retail', compartida amb restauració cines. “De moment estem redibuixant aquest nivell del centre comercial, però el canvi consistirà a canviar la planta, invertir les ales i crear un nou flux de visitants, ja que abans costava que passessin de les dues primeres plantes”, ha explicat la directora del centre, Isabel Bofill.

Notícies relacionades

Les obres inclouen un canvi de les baranes, la il·luminació, els paviments i la decoració als interiors i un canvi de façana. Els canvis principals es produiran a la tercera planta, on les 18 sales de cine que explota Cinesa es reduiran a 11.

Tot i que encara s'està decidint quantesbotiguesseran les resultants d'aquesta obra, un dels objectius d'aquesta reforma és donar resposta a les necessitats actuals del 'retail': les macrobotigues. “Un centre comercial ha d'estar en constant moviment: quan un operador desapareix no és dolent, simplement és el final d'una etapa”. Bofill es refereix a la sortida de la Fnac de Diagonal Mar, que deixarà un espai de 3.900 metres quadrats per a nous operadors.