INVERSIÓ

Emesa obté el 9,9% de la francesa Elior

El grup inversor d'Emilio Cuatrecasas compra un 2,3% addicional per més de 90 milions

Emilio Cuatrecasas, el maig del 2010, al seu despatx de Barcelona.

Emilio Cuatrecasas, el maig del 2010, al seu despatx de Barcelona. / ALBERT BERTRÁN

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Emesa Corporación Empresarial, grup empresarial de l’advocat Emilio Cuatrecasas, ha adquirit el 2,3% de la francesa Elior, de manera que aconsegueix el 9,9% del capital. La compra d’un paquet addicional d’accions, valorat en uns 90 milions d’euros, consolida la companyia com a segona accionista del grup de restauració col·lectiva i punts de venda en aeroports, estacions o autopistes.

    

El primer accionista d’Elior és la també francesa Bim, controlada per l’empresari Robert Zolade. Emesa aposta per aquest negoci, en el qual està integrada la societat Áreas. Elior gestiona un total de 23.0000 restaurants i punts de venda en 15 països i dona feina a 120.000 persones. El seu volum de negoci va arribar als 5.896 milions d’euros en l’exercici 2015-2016.

Notícies relacionades

    

Emesa, fundada el 1980, compta amb una cartera d’actius industrials i immobiliaris valorada en més de 750 milions d’euros. Una de les activitats en què està més activa és la del totxo. A més a més d’Elior, participa en la societat Diagonal 191, impulsora d’un complex d’oficines al 22@, el districte tecnològic de Barcelona. 

Temes:

Empreses