NOU CENTRE

El mític Los Tres Molinos d'Esplugues obrirà el 2018 de la mà de Lidl

L'empresa alemanya ha invertit 7,5 milions d'euros en la futura botiga, que donarà feina a 40 persones

fcasals39077071 lidl170627165805

fcasals39077071 lidl170627165805 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA MARTIJA / BARCELONA

El mític restaurant Los Tres Molinos d'Esplugues de Llobregat, que va tancar les portes el 2011 després de més de cinc dècades d'història, reobrirà a finals del 2018 convertit en el centre de referència a Espanya de la cadena alemanya de supermercats Lidl

El director regional d'Expansió i Immobles de Lidl a Catalunya, Albert Lavín, ha assegurat que la companyia "invertirà 7,5 milions d'euros" en el projecte. Ho ha dit just després de col·locar la primera pedra del centre, juntament amb l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz.

ARQUITECTURA TRADICIONAL I CENTRE FUTURISTA

El nou Lidl respectarà els tres molins característics de l'emblemàtic edifici del qual també es mantindrà la façana que dona a la Ronda de Dalt. En respectar la seva particular arquitectura, el seu interior serà diferent del d'altres establiments de la mateixa ensenya.

"Volem que sigui la botiga on provem conceptes nous, tan a nivell de tecnologia com de vendes. Per això diem que és un centre futurista, perquè serà el nostre 'showroom' de coses noves", ha destacat Lavín.

Lidl Tres Molinos comptarà amb quatre plantes, 1.500 metres quadrats de superfície de vendes, un magatzem i fins i tot un espai gastronòmic.

L'alcaldessa d'Esplugues ha aplaudit que, més enllà de permetre recuperar un espai emblemàtic, l'acord amb Lidl també comportarà l'habilitació d'un espai verd d'uns 5.000 metres quadrats en el barri del Gall.

CREACIÓ DE FEINA

Notícies relacionades

El centre emplearà 40 persones, 30 de les quals sortiran de la borsa de treball municipal. A més, si es necessita ampliar personal es tindrà en compte primer aquesta borsa de treball, ha afirmat l'alcaldessa socialista.

Lidl ha obert altres vuit nous centres a Catalunya aquest any i ha creat 175 nous llocs de treball. En total, la companyia dona feina a 2.700 persones en territori català.

Temes:

Lidl Comerç