línia de franquícies

La cadena de moda El Señor Miyagi s'instal·la a Barcelona

La firma anuncia la instal·lació de tres botigues més ben aviat

el-seor-miyagi---tienda-barcelona

el-seor-miyagi---tienda-barcelona

1
Es llegeix en minuts

La cadena El Señor Miyagi ha obert la seva primera botiga a Barcelona. La marca de samarretes, dessuadores i altres articles de disseny propi aspira que la botiga de Sants sigui la primera en un pla d'expansió basat en franquícies. Anuncia l'obertura de tres establiments més a curt termini. El Señor Miyagi aporta un estil temàtic atractiu per als cinèfils. El pes turístic de la ciutat de Barcelona hauria de contribuir a l'èxit comercial de l'original aposta. 

Notícies relacionades

"Barcelona és una ciutat prioritària en el nostre pla d'expansió per la seva densitat de població, pel seu turisme i, per descomptat, per l'alt interès cultural i artístic que es respira a la ciutat", ha afirmat Paco Sales, cofundador de la cadena, que compta amb 10 locals situats al centre de Madrid, Sevilla, Cadis, Màlaga, Granada, Almeria, Saragossa, Castelló de la Plana i ara Barcelona. A més, té presència en 40 establiments multimarca i botigues 'on line'.

El Señor Miyagi s'inspira en videojocs, sèries i pel·lícules d'èxit per crear peces exclusives. Als seus dissenys s'hi poden pot trobar referències a 'Star Wars', 'Joc de trons', 'El senyor dels anells', superherois clàssics com Spiderman i Batman, pel·lícules i sèries dels 80 com 'Mazinger Z', 'ET' i 'Gremlins', dels 90 com 'Dragon ball' i actuals com 'Harry Potter' o 'Pockemon'.