CONNEXIONS AÈRIES

Norwegian inicia avui els seus vols de baix cost als EUA des del Prat

L'aerolínia escandinava oferirà 325.000 places intercontinentals en el seu primer any d'operacions a Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Norwegian inicia aquest dilluns el seu primer trajecte de llarg radi des de l'aeroport del Prat amb la inauguració del vol directe a Los Angeles, una connexió que s'operarà amb tres freqüències setmanals.

A aquest destí s'hi sumaran més connexions amb altres ciutats dels Estats Units al llarg d'aquest any, perquè la línia noruega de baix cost ha obert base a l'aeroport de Barcelona.

Al destí de Los Angeles s'hi afegeixen Nova York, que s'operarà a partir de demà dimarts, amb quatre freqüències setmanals; San Francisco, a partir de dimecres i amb tres freqüències a la setmana, i el 22 d'agost s'iniciarà la ruta a Miami, que comptarà amb dos vols setmanals.

LLOCS DE TREBALL

Norwegian oferirà 325.000 places intercontinentals en el primer any complet d'operacions de la seva base de llarg radi a Barcelona, una obertura que suposarà la creació d'uns 300 llocs de feina que se sumaran als 325 empleats de l'aerolínia que ja treballen a la T-2 del Prat.

Notícies relacionades

Amb l'inici d'aquestes rutes transatlàntiques, Barcelona es convertirà en la sisena capital de llarg radi per a l'aerolínia escandinava que va iniciar les seves operacions el 2008 al Prat, on compta amb una base de curt radi amb cinc avions i té la seva oficina corporativa per al sud d'Europa.

Norwegian va transportar l'any passat un total de 30 milions de passatgers, entre ells 6,8 a Espanya i 1,5 a Barcelona.