augment de l'oferta aèria

Level inicia aquest dijous els vols entre Barcelona i Los Angeles

L'aerolínia 'low cost' d'IAG-Iberia també volarà aquest estiu a San Francisco, Punta Cana i Buenos Aires

avionlevel

avionlevel

1
Es llegeix en minuts

Level, la nova aerolínia 'low cost' pertanyent a International Airlines Group (IAG), fa aquest dijous el seu vol inaugural des de l'aeroport de Barcelona-el Prat fins a Los Angeles.

La marca Level començarà a operar amb 163 empleats d'Iberia, entre ells 15 comandants i sobrecàrrecs, 28 copilots i 105 tripulants de cabina (TCP). La companyia també volarà des de Barcelona a San Francisco (Oakland), Punta Cana i Buenos Aires, amb ofertes de llançament des de 99 euros per trajecte als destins nord-americans i des de 149 euros a la República Dominicana i a la capital argentina.

La ruta entre el Prat i Los Angeles comptarà amb dues freqüències setmanals i el trajecte a San Francisco, que començarà a oferir servei a partir d'aquest divendres, tindrà tres freqüències. Posteriorment, el 10 de juny començarà el vol a Punta Cana, amb dues freqüències a la setmana, i el 17 l'enllaç a Buenos Aires, també amb tres freqüències.

Notícies relacionades

IAG oferirà aquests vols amb avions Airbus A330/200 amb 314 seients, 21 en classe turista 'premium' i 293 en turista. S'ha de recordar que les tarifes turista de Level no inclouen la facturació d'equipatge (addicional a la peça d'equipatge de mà gratuïta), menjars, selecció de seients o les últimes estrenes de pel·lícules, serveis que sí que estan inclosos per als clients de turista 'premium'.

Pel que fa a les rutes, el conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, ha explicat que de moment només s'oferiran durant la temporada d'estiu, encara que la previsió és mantenir-ne tres a l'hivern, moment en què s'estudiarà la possibilitat de nous destins, també en el mercat asiàtic.