OCI ELECTRÒNIC

La fira de videojocs Games World repetirà a Barcelona després de l'èxit de la primera edició

Se celebrarà del 5 al 8 d'octubre al recinte firal de Montjuïc

 

 

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La fira dels videojocs Barcelona Games World (BGW)videojocs Barcelona Games WorldBGW, organitzada conjuntament per l'Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i la Fira de Barcelona, celebrarà la seva segona edició del 5 al 8 d'octubre del 2017. L'èxit de la primera edició ha portat l'AEVI a consolidar la seva aposta per Barcelona per celebrar la fira del sector més gran d'Espanya.

Una altra vegada, la fira se celebrarà al recinte firal de Montjuïc, i estarà dirigida tant a consumidors com a professionals. Aquest any, després de l'èxit de la primera edició, s'ampliarà l'espai i tornarà a comptar amb la presència de les principals marques del sector, "es consolida així com la principal trobada sobre videojocs a Espanya i es posiciona com un dels esdeveniments de referència a nivell internacional", segons els organitzadors.

Després de l'èxit registrat en el seu primer any, BGW ampliarà l'espai expositiu amb més de 60.000 metres quadrats (un creixement de més del 10% respecte al 2016) amb el propòsit de "millorar l'organització dels continguts, l'accessibilitat i l'experiència de joc". Per això, la fira redistribuirà espais i dedicarà íntegrament els palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona a provar i presentar les novetats al públic, mentre que les competicions de eSportseSports es traslladaran al Palau de Congressos, que disposarà de dos escenaris, en què el més gran dels dos tindrà un aforament de més de 1.000 localitats.

BGW també potenciarà l'espai professional i les activitats de 'networking' amb Games Pro, un ampli programa de conferències i reunions de negocis que integrarà l'orientació acadèmica, el desenvolupament professional i les oportunitats d'ocupació.

Notícies relacionades

Després de les bones xifres d'assistència registrades en l'última edició i basant-se en el 'feedback' rebut pels visitants, l'organització de l'esdeveniment reforçarà tant la seguretat com l'accessibilitat al recinte, per oferir una millor experiència als visitants. Així mateix, destinarà més espai a la restauració, i destinarà la totalitat de la plaça de l'Univers a l'oferta gastronòmica, amb una gran zona de taules per a més de 4.000 comensals.

En la seva primera edició, BGW va superar totes les expectatives inicials: va comptar amb la presència de les principals marques del sector, va esgotar les entrades disponibles i va registrar 121.980 visites, xifra rècord obtinguda per un esdeveniment de videojocs a Espanya.