MERCAT IMMOBILIARI

Merlin ven 19 hotels a la francesa Foncière des Regions per 535 milions

Entre els immobles traspassats hi ha l'Eurostars Grand Marina del port de Barcelona

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts

La societat cotitzada immobiliària (socimi) Merlin Properties ha formalitzat un acord amb la companyia francesa Foncière des Regions per a la venda de 19 hotels de la seva cartera per 535 milions d'euros.

Segons ha informat avui Merlin a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la cartera venuda està composta per 3.645 habitacions en hotels principalment urbans, ubicats fonamentalment a Madrid i Barcelona i operats per grans cadenes.

Entre aquests hotels figuren l'Eurostars Grand Marina al port de Barcelona, l'NH Collection a la plaça de Colón de Madrid o l'hotel Barceló Torre Madrid a la plaça d'España també de Madrid, que començarà a operar aquest mateix mes després de la seva renovació.

No obstant, l'acord no inclou ni l'hotel Eurostars de Torre Castellana 259 a Madrid ni el Novotel de la Diagonal 199 a Barcelona, ja que tots dos s'ubiquen en edificis d'oficines considerats estratègics per a la companyia.

La formalització de l'acord es produeix després que l'equip directiu de la companyia hagi avaluat aquesta cartera com a no estratègica per a la seva activitat.

Notícies relacionades

Merlin Properties també ha recordat que el 28 de desembre va vendre a l'Ajuntament de Madrid l'edifici d'oficines del carrer Alcalá número 45 que acull l'àrea d'Economia i Hisenda per 104 milions.

L'any passat, Merlin Properties va vendre actius no estratègics per 121,7 milions d'euros, mentre que les seves desinversions totals van sumar 761 milions.