MERCAT DE TELEFONIA

Movistar apuja el preu de Fusión a canvi de més gigues

Els paquets costaran cinc euros més i tindran vuit gigues per línia de capacitat de dades

Diversos adolescents utilitzen els seus ’smartphones’.

Diversos adolescents utilitzen els seus ’smartphones’. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

L'operadora de telefonia mòbil Movistar canviarà la seva oferta unificada Fusión a partir del dia 5 de gener. La companyia de Telefónica incrementarà cinc euros les tarifes dels seus paquets a canvi d'oferir més gigues de capacitat de dades a les línies dels seus mòbils. 

La companyia ha començat a comunicar als seus clients la modificació de les seves tarifes, que respon a la necessitat d'adaptar-se a la demanda dels seus usuaris de disposar d'una capacitat més alta per navegar per internet a través de l''smartphone'.

USUARIS DE DUES I QUATRE LÍNIES

L'augment de cinc euros afectarà les tarifes de Fusión amb dues línies mòbils, que fins ara tenien un màxim d'internet a velocitat alta de sis gigues, tres per cada línia, i que a partir del gener disposaran d'un total de 16 gigues, amb vuit per cada número de telèfon. Els clients que tenen un contracte de Fusión amb quatre línies mòbils també pagaran cinc euros més al mes però a canvi veuran com la seva capacitat de dades a màxima velocitat passa de 12 gigues en l'actualitat, tres per línia, a 32.  

Amb les condicions actuals dels clients de Movistar, aquest augment de gigues tindria un cost molt superior, que arribaria a 30 euros.

ALTRES PUJADES

Notícies relacionades

Aquesta pujada és la quarta de Movistar en dos anys. En les ocasions anteriors, l'operadora va apujar el preu de les seves tarifes a canvi d'una millora en la velocitat de navegació per internet, més capacitat de dades i un paquet addicional de futbol a televisió.  

A partir del gener, Movistar també amplia la seva oferta de paquets de televisió amb el nou Movistar Fusión+ Ficción, que uneix cine i sèries i prescindeix del futbol.