JORNADA D'OFERTES

Cotxes amb descompte pel divendres negre

Marques com Ford, Fiat, Citroën i Hyundai ofereixen descomptes especials durant tota la setmana

1

1

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

També un sector en teoria poc habituat a participar en campanyes com les rebaixes està de ple oferint descomptes amb la campanya del Black Friday. Ja l’any passat  gairebé totes les marques es van sumar a la iniciativa, i en aquesta ocasió també han llançat campanyes que duren diversos dies o setmanes amb preus especials.

    És el cas de Ford, que ha optat per canviar el color negre pel de la seva marca amb els Blue days (dies blaus), unes rebaixes prèvies en què descompta l’IVA en molts dels seus models, mentre que també hi haurà ofertes en manteniment i revisions oficials.

    Per la seva part, els clients que es decantin per cotxes de la marca Renault tindran exempció de pagament de les quatre primeres quotes i un any d’assegurança gratis en el cas d’un Mégane de quilòmetre zero. Aquesta mateixa promoció s’ofereix per al Mégane Coupé, el Clio i l’Sport Tourer, també de quilòmetre zero, però en aquests casos s’hi han de  sumar dos anys de cobertura gratuïts.

Notícies relacionades

    Hyundai, mentrestant, està celebrant el seu 25è aniversari a Espanya. Per això ha optat per descomptes agressius en alguns models: Tucson des de 21.990 euros; i30 des de 12.465 euros, i ix20 des de 13.490 euros. Per la seva part, Nissan ofereix preus especials i avantatges al Juke, el Xtrail i el Qashqai.

    En el cas de Citroën hi ha descomptes de diversos milers d’euros  en models com el C3, C4 i C5 si el client s’acull al pla de finançament de PSA Financial Services; mentre que Fiat celebra els Colour days amb descomptes de fins a 8.000 euros en alguns models.