mesures d'ajust en el sector farmacèutic

Almirall anuncia un pla de reestructuració a Espanya que afectarà un màxim de 121 empleats

L'empresa ha precisat que aquesta situació no afecta les directrius financeres per a aquest any

1
Es llegeix en minuts

Almirall ha anunciat aquest dimarts un pla de reestructuració a Espanya, que afectarà un màxim de 121 empleats, amb l'objectiu de reassignar recursos per poder recolzar els nous projectes de creixement futur, fruit de la R+D interna i de les operacions de desenvolupament corporatiu portades a terme en els últims 18 mesos.

Notícies relacionades

"Aquest necessari ajust de la plantilla es portarà a terme amb el màxim respecte pels nostres empleats, de manera que Almirall proposarà un pla social apropiat per minimitzar els efectes de la mesura", ha subratllat el grup. Almirall ha precisat que aquesta situació no afecta les directrius financeres per a aquest any confirmades al mercat el 22 de juliol, amb motiu dels resultats del primer semestre del 2016.

Els nous projectes de creixement inclouen el desenvolupament clínic de tres productes en fase 3 i d'una nova entitat molecular en fase 1, així com els preparatius per al llançament futur de dos productes per a psoriasi a Europa i per seguir recolzant els nous llançaments fets durant aquest any als Estats Units, així com el creixement a l'àrea estètica.